Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 84 -62 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. .


Ο προπονητής της ομάδας μας κ.Στάθης Τελέγκας δήλωσε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου . Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μέχρι το ημίχρονο κοιτάξαμε στα ίσια μια ομάδα που κάθε χρόνο πάει στα play offs για την Γ’ εθνική κατηγορία. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και η ομάδα του Γυμναστικού το εκμεταλλεύτηκε αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε μόνο με εφήβους αθλητές με στόχο την πίεση της αντίπαλης ομάδας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε μέσα από τους αγώνες του κυπέλλου, που για μας είναι φιλικά προετοιμασίας, να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ευχαριστώ πολύ τους αθλητές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα.


ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗΣ Τ. 2,ΣΕΡΡΗΣ Φ.7,ΣΑΜΑΡΑΣ Α. 11, ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ Π.1, ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΛ. 7(1), ΚΑΝΟΥΛΗΣ Δ. 4, ΔΡΑΓΑΤΖΙΚΗΣ ΟΡΦ. 8(2), ΤΕΤΖΕΡΑΚΗΣ Γ.5, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. 2, ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Π. 2, ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π.8 (2), ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΑΠ.6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου