Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αποστόλη Βασδέκη ανακοίνωσε ο Αιολικός Βόλου

 Ο Αποστόλης Βασδέκης με ένα χρόνο υποσχετική από την Νίκη Βόλου στον Αιολικό Βόλου.


 Η ανακοίνωση του Δ.Σ. 
"Η προσθήκη του Αποστόλη Βασδέκη στο roster του Αιολικού ισχυροποιεί ιδιαίτερα την αμυντική αλλά και επιθετική διάταξη της ομάδας. 
Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε για την επιλογή του. Ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του " 
Παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους που ο Αποστόλης Βασδέκης επέλεξε τον Αιολικό: 
Ο κυριότερος λόγος που επέλεξα τον Αιολικό για να παίξω την φετινή σεζόν είναι γιατί απαρτίζεται από αθλητές με μέσο όρο ηλικίας 19-20 ετών.
Μου θυμίζει την ομάδα από την οποία ξεκίνησα και πρωταγωνιστούσαμε στο ανδρικό πρωτάθλημα παρόλο το νεαρό της ηλικίας μας. Δεύτερον το κλίμα της ομάδας το οποίο είναι φοβερό και σε ωθεί να προπονείσαι όλο και περισσότερο.
Τέλος το προπονητικό team το οποίο έχει τρομερή όρεξη για δουλειά και ασχολείται πρώτα με τον άνθρωπο-αθλητή και έπειτα με τον αθλητή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ:
Οι προσωπικοί στόχοι είναι διάφοροι..πρώτον να μπω σε ένα πρόγραμμα επανένταξης λόγω της περσινής αποχής λόγω των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων.. δεύτερον να μπορέσω να φτάσω στο μέγιστο σημείο της απόδοσης μου και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την καινούργια μου ομάδα.!

ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΑΔΑΣ:
Οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν την φετινή σεζόν είναι αρχικά δύο. Ο πρώτος είναι όλα τα παιδιά να αποκτήσουν και άλλη εμπειρία μέσα σε αυτό το δύσκολο και ταυτόχρονα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιζόμαστε. Δεύτερος και κυριότερος στόχος είναι να καταφέρουμε να φέρουμε κοντά μας και άλλα παιδιά και να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα.. Τέλος εφόσον επιτευχθούν όλα αυτά το καλύτερο για την ομάδα θα είναι και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να ανταμειφθούν και οι κόποι μας με ένα πιθανό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου