Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ

Πολλαπλά ήταν τα οφέλη από την παρουσία του Βαγγέλη Ζιάγκου, προπονητή του Ρεθύμνου, στο 6ο summer camp του Αιολικού, που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Ο προπονητής του Ρεθύμνου της Α1 κατηγορίας, Βαγγέλης Ζιάγκος, ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος στο 6ο summercamp 2019 του Αιολικού. Στο κλειστό του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας την Τετάρτη (17/7) το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00 δίδαξε στους αθλητές του Αιολικού κάποια βασικά στοιχεία ατομικής και ομαδικής τεχνικής.
Ήταν ένα πολύ δυνατό σεμινάριο για τους μικρούς αθλητές. Η μεταδοτικότητα, η αμεσότητα με το κοινό, η αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνει απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι προπονητής στην Α1 κατηγορία. Τα μηνύματα πολλά και τα οφέλη πολλαπλά για τους αθλητές του Αιολικού. Εκτός από τις τεχνικές ο κόουτς έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο χαρακτήρα του αθλητή, στις σχέσεις που αναπτύσσονται μέσω του ομαδικού αθλήματος που είναι το μπάσκετ, στη σκληρή δουλειά για το υψηλό επίπεδο.
Εντυπωσιάστηκε και από τους αθλητές του Αιολικού, που στα μέσα του καλοκαιριού βρίσκονται στο γήπεδο και είπε χαρακτηριστικά “εγώ θα έπρεπε να σας χειροκροτήσω και όχι εσείς“. Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε στο γεγονός ότι το μπάσκετ είναι το διαβατήριο για “άλλες πολιτείες”, όπως είπε χαρακτηριστικά, διότι με το μπάσκετ πήγε στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Παράδειγμα ο δικός μας αθλητής, Παναγιώτης Βαγιόπουλος, πέρσι πήγε στην Αμερική και φέτος στην Πολωνία με την Εθνική κωφών. Επιπλέον η καθημερινή προπόνηση σε βάζει σε πειθαρχία, απαραίτητη για τη ζωή μας και μετά το μπάσκετ.
Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Αιολικού, Σαμαράς Αντώνης, ο οποίος κατηύθυνε την όλη εκδήλωση,  μαζί με τους προπονητές κ.κ. Μάνο Αντώνη και Τραγουδάρα Αντώνη ήταν οι οικοδεσπότες της παρουσίασης του κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ο τεχνικός σύμβουλος του Αιολικού, κ. Σαμαράς Μιχαήλ, και ο manager του Αιολικού Κ.Φ.Α., κ. Μπαμπαλέτσος Γεώργιος.
Αρκετοί γονείς των παιδιών παρακολούθησαν την εκδήλωση και εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία του κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκου. Το Δ.Σ. η Διοικούσα επιτροπή και τα μέλη ευχαριστούν για μια ακόμη φορά τον κόουτς, που στα μέσα του Ιουλίου άφησε τις διακοπές του, για να παρευρεθεί στο 6ο summer camp 2019 του Αιολικού Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου