Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Με επιτυχία έληξε το 5ο Καλοκαιρινό camp του Αιολικού Βόλου 

Έληξε το 5ο Καλοκαιρινό camp του Αιολικού Βόλου 2018 με τις προπονήσεις μεταβατικής περιόδου που διήρκησε από 2 Ιουλίου έως και τις 20 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:
«Την Παρασκευή 20 Ιουλίου από τις 18.00 έως στις 22.30 στο Κλειστό  Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας έληξε  το camp του Αιολικού με τη συμμετοχή όλων των αθλητών του camp.

Το πρόγραμμα του camp ξεκινούσε από το πρωί στις 08.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο  στη συνέχεια στο Γυμναστήριο GYM WAY του Αποστόλου Κοσμά και τέλος από τις  18.00 έως 22.30 στο Γυμναστήριο του  3ου Γυμνασίου  της Ν. Ιωνίας.

Ως γνωστόν ο σκοπός του camp ήταν η συνέχεια της προπονητικής κατάστασης του αθλητή ,η ανάπτυξη των σωματικών χαρακτηριστικών, η εξειδίκευση και η καλύτερη αφομοίωση της τεχνικής των βασικών.

Επιπλέον μετρήθηκαν οι ικανότητες επιτυχίας του παίκτη στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Οι επιδόσεις  αναγράφηκαν στα καρτελάκια αξιολόγησης που επιδόθηκαν σε κάθε αθλητή από την οργανωτική επιτροπή. Στις παρατηρήσεις αναγράφονταν και οι αδυναμίες του κάθε αθλητή ώστε και από μόνοι τους να δουλέψουν για να μπορέσουν να βελτιωθούν.

Το πρόγραμμα της λήξης περιλάμβανε παιχνίδι μεταξύ των μικρών κατηγοριών και παιχνίδι  εφήβων-παίδων. Μετά την επίδοση των καρτελών αξιολόγησης σε όλους τους αθλητές ακολούθησαν  οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και στο τέλος όλοι οι αθλητές κεράστηκαν με  τις δροσιστικές  λεμονάδες της Ε.Ψ.Α την οποίαν και ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά.  

Υποστηρικτές-χορηγοί του camp ήταν το GYM WAY του Αποστόλου Κοσμά, τον οποίον και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του πανέμορφου και πολύ καλά εξοπλισμένου Γυμναστηρίου και του πολύ καλά εκπαιδευμένου προσωπικού του,  τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ (Ερμού-Κ. Καρτάλη 64-68 4ος όροφος) των κυρίων Παπαγιώτη Παναγιώτη ,Καμινέλη Βασιλείου που στηρίζουν τους αθλητές του Αιολικού με τις πολύ καλές προσφορές στα μαθήματα και τέλος  ευχαριστούμε   την ΕΤΑΙΡΕΙΑ  NOVELLO CHOCOLATE(Αλαμάνας 33 με Κωλέττη) της κυρίας Βασιλείας Πανταζώνα και του κυρίου Άκη Πανταζώνα που μαζί με τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ έντυσαν με στολές τους αθλητές του camp.

Καλεσμένος κατά την διάρκεια του camp ήταν ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Πολίτης (παίκτης της  Α2 Εθνικής κατηγορίας στον Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου) τον οποίον και ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

Υπεύθυνος και διοργανωτής του camp ο  Κ.Φ.Α. κ. Σαμαράς Αντώνης συνεπικουρούμενος από τους Κ.Φ.Α. κ.κ. Μάνο Αντώνη, Οικονόμου Γεώργιο, και Τραγουδάρα Αντώνη »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου