Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Επιτυχημένο το τουρνουά Χριστουγέννων του Αιολικού Βόλου αφιερωμένο στα παιδιά της ΦλόγαςΕπιτυχημένο θεωρείται το τουρνουά Χριστουγέννων του Αιολικού Βόλου προς τιμή των παιδιών της Φλόγας που διεξήχθη στο 3ο Γυμνάσιο της Ν. Ιωνίας  03,04,05/01/2018.

Ο Ίωνας Βόλου, οι Τιτάνες Αλμυρού, ο Σπάρτακος Λάρισας,  το  B.C.Λάρισας ήταν  οι ομάδες που συμμετείχαν. 300 και πλέον παιδιά  συμμετείχαν στο τουρνουά .

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν 21 παιχνίδια. Το  ταμπλό με το σκορ δεν είχε καμία σημασία διότι η νίκη δεν ήταν αυτοσκοπός από καμία φιλοξενούμενη ομάδα. Τα παιδιά έπαιζαν  για  να χαρούν . Η διασκέδαση των  μικρών αθλητών- αθλητριών  , δια μέσου του παιχνιδιού ήταν δεδομένη. Όλα τα παιδιά απέκτησαν καινούργιες εμπειρίες και νέους φίλους. Στο τέλος του κάθε παιχνιδιού οι παίκτες της αντρικής ομάδας έδιναν γλυκά τις δύο πρώτες μέρες χορηγία από το ζαχαροπλαστείο του κυρίου Μπάρδα Χαραλάμπου και την τελευταία ημέρα πίτες χορηγία  από τον κύριο Καπουράνη.

Ένα τουρνουά αφιερωμένο στα παιδιά της Φλόγας, που η δύναμη της ψυχής τους για την επιβίωση τους μας ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα όλους . Ευχαριστούμε τους προπονητές και απεσταλμένους των ομάδων,  που   αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στο τουρνουά,  αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους.

Οι συντελεστές της όλης εκδήλωσης ήταν: Ο υπεύθυνος  της ακαδημίας του Αιολικού κ. Σαμαράς Αντώνης ,οι προπονητές κ. κ. Οικονόμου ΓεώργιοςΤελέγκας Στάθης , Τεντζεράκη Τατιάνα, οι αθλητές της αντρικής ομάδας του Αιολικού κ. κ. Μπούρας Αλέξης , Σέρρης Φίλιππος. Από τον Σπάρτακο Λάρισας ο κ. Καλέτσιος Ηλίας  από το B.C. Λάρισας  ο κ. Κουτρούλης Θεόδωρος από τους Τιτάνες Αλμυρού  ο κ. Φλεβάρης Αθανάσιος από τον Ίωνα ο  κ. Φαρμάκης Στέφανος.

Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο “ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ” που προσέφερε εντελώς  δωρεάν όλα τα υπέροχα  γλυκά του ευαισθητοποιημένος  για τα παιδιά της Φλόγας, όπως και τον κύριο  Καπουράνη “ΠΙΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ & ΣΚΟΠΕΛΟΥ” για τις πανόστιμες  πίτες. Ευχαριστούμε επίσης το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Βακρατσά Απόστολο  για τη συμβολή του όσον αφορά τη διεξαγωγή του τουρνουά στο σχολείο του για τον ιερό αυτό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου