Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Τον καθιερωμένο αγιασμό πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε ο Αιολικός Βόλου μαζί με τα συνεργαζόμενα σωματεία του ΑΣ Δημητριάς και του Ιωνικού Μαγνησίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημοτικό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Στις 14 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00π.μ. πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ μαζί με τα συνεργαζόμενα σωματεία του Α. Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και ΙΩΝΙΚΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον πάτερ Μάξιμο ο οποίος ευχήθηκε υγεία στους προπονητές, στους αθλητές, στις οικογένειες τους, στη Διοίκηση και καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλά τρίποντα! Μετά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αιολικού κ. Σαμαράς Αντώνης που και αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε υγεία καλή αγωνιστική χρονιά και ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους όσους βοηθούν τον Αιολικό. Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς Αντώνης αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δ.Σ.
Ανακοίνωση του Δ.Σ. 2013-2017 ."Τέσσερα χρόνια λειτουργίας η ακαδημία μας έχει επιδείξει μεγάλες επιτυχίες. Πιστεύουμε ότι η ακαδημία μας εκτός των άλλων ήρθε να καλύψει ένα σημαντικό κενό .Την απελευθέρωση των παικτών-μελών μετά την εφηβική ηλικία. Τους δίδει το δικαίωμα μιας δεύτερης επιλογής, σε ώριμη πλέον ηλικία να αποφασίσουν για τον εαυτό τους, εξ αιτίας μιας σημαντικής αδυναμίας του ισχύοντος συστήματος, να μεταπηδήσουν σε ομάδες της αρεσκείας τους.
Η αγωνιστική χρονιά του 2017 ήταν η καλύτερη από την ίδρυση του συλλόγου μας .Ήταν η καλύτερη καθόσον η παιδική μας ομάδα πήρε το πρωτάθλημα παίδων Ν. Μαγνησίας, η εφηβική τρίτη ,η αντρική τέταρτη ισοβαθμώντας με την 3η Μεταμόρφωση στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τέλος οι ομάδες των μίνι και παμπαίδων ανίκητες όσο διήρκησε το πρωτάθλημα (διότι ξαφνικά διακόπηκαν οι αγώνες). Αυτό οφείλεται στην ομαδικότητα, στην τεχνογνωσία των προπονητών μας με κυρίαρχο στοιχείο την αγάπη τους προς τα παιδιά. Η φιλοσοφία για τον Αιολικό είναι μία.
Βασίζεται στη δουλειά αλλά και σε κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά όπως: Στη συνεργασία, στην πειθαρχία, στην κοινωνικοποίηση, στην ομαδικότητα, στην εξειδίκευση των κινητικών δεξιοτήτων. Η σωματική και ψυχική υγεία των αθλητών μας είναι πρωταρχικοί στόχοι διότι είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των Γυμνασίων του 2ου,3ου κ.Νασίκα Αθανάσιο, Σαλαμουρίδη Ιωάννη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
fdgdgdfgdg
Ευχαριστούμε τον νέο διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Βακρατσά Απόστολο για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε από τη στιγμή που ανέλαβε όπως και τους γυμναστές του Σχολείου του κ.κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο, Ντόλια Ελευθερία. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κ. Γ αλάτη Απόστολο για την πολύ καλή συνεργασία όλα τα χρόνια. Ευχαριστούμε το Λυκειάρχη κ. Παπαδογιωργάκη Άρη του 6ου Λυκείου διότι ξεκίνησε μία πολύ καλή συνεργασία.
Ευχαριστούμε τους νομικούς μας συμβούλους κ.κ. Σαμαρά Ιωάννη, Λασκαράκη Περικλή. Ευχαριστούμε τον Α.Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και ΙΩΝΙΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ για τη μεγάλη τους βοήθεια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και όλως ιδιαιτέρως την αντιπρόεδρο του Α.Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κ. Φραγκούλη Ευγενία
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Zoumbosub - plus - φροντιστήριο Κόκορη - μηχανογράφηση Σεφερειάδη - Ψησταριά Σαμαρά στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου - Το καφενείο Μάλαμα - Το Συνεργείο αυτοκινήτων του Δημητρίου - Το κομμωτήριο του Καλεργιάδη - Το Ζαχαροπλαστείο του Τσουκάλη - Την Ε.Ψ.Α την πίτσα ΡΟΜΕΟ, την χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ του Παπαγιώτη Παναγιώτη.
Eυχαριστούμε το μέλος του Αιολικού τον κ. Μπακίρη Ιωάννη γνωστό οδοντοτεχνίτη για την προσφορά του προς τον σύλλογο. Όλοι οι ανωτέρω είναι οι συντελεστές των επιτυχιών του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς για μεγαλύτερες επιτυχίες. "Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν από το Δ.Σ. η αντιπρόεδρος του Αιολικού κ. Αγαπίδη Βικτωρία, ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων κ. Σωτηρίου Απόστολος ,τα μέλη κ. Μακρυκώστας Δημήτριος, κ. Ρούσσου Άννα κ. Ελεάνα Ρούσσου οι νομικοί σύμβουλοι κ.κ. Σαμαράς Ιωάννης, και Λασκαράκης Περικλής, ο πρώην Δντής του 2ΟΥ Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Νασίκας Αθανάσιος, ο νέος Γυμνασιάρχης του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Βακρατσάς Απόστολος ,ο Πρόεδρος του Α.Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ κ. Κουτσός Δημήτριος, η Γραμματέας του Α.Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κ.Φραγκούλη Ευγενία ,ο πρόεδρος του ΙΩΝΙΚΟΥ κ. Σαχανίδης Χρήστος και οι γονείς των παιδιών,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου