Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος Ν.Μαγνησίας 2017(PHOTOS)


Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Ο Αιολικός Βόλου πρωταθλητής Ν.Μαγνησίας στο πρωτάθλημα Παίδων. Οι παίδες έφθασαν στον τελικό αήττητοι. Μπορεί πέρσι να έφθασαν και πάλι στον τελικό αλλά μετά από παράταση έχασαν την πρωτιά για ένα πόντο χάνοντας 60-61! Φέτος περισσότερο ψυχωμένοι, καλύτερα διαβασμένοι αλλά και πιο έμπειροι κατάφεραν να βγουν πρωταθλητές νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου με 60-45!. Δυνατός αγώνας, πολλές όμορφες φάσεις, καλή διαιτησία η οποία συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι αθλητές μας πάλεψαν και καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν επέτρεψαν τον αντίπαλο να τους προσπεράσει στο σκορ. Όταν έχεις ως αποστολή, με τις κατάλληλες οδηγίες προς τους αθλητές σου, να εξασφαλίζεις τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της νίκης, να τους καθοδηγείς με νηφαλιότητα, να έχεις ως κύριο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας σου και να επιδιώκεις τη βελτίωση της απόδοσης των παικτών σου τότε και η έκβαση του παιχνιδιού θα είναι νικηφόρα. 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς-Στρατίκης): Παρισάκης 20,Παππάς 5(1), Αντωνίου, Κρητικός 2 Λογοδότης21(1), Ζαρνακούπης 3(1), Τάτσιος, Δαρτιώτης, Σμυρλής 3(1) , Γκοντέλος, Τεντζεράκης 6, Τσαντός.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές τους. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους βοήθησαν τα παιδιά μας στην κατάκτηση της νίκης.
Από τη διοικούσα επιτροπή..












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου