Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016


Ο αγιασμός του Αιολικού Βόλου για την νέα χρονιά
Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Αιολικού Βόλου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το Δ.Σ. οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, γονείς και......οι μικροί αθλητές του συλλόγου, ο πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος, ο πρόεδρος της Δημητριάδος κ. Κουτσός Δημήτριος, η αντιπρόεδρος της Δημητριάδος και μέλος της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. κ.Φραγκούλη Ευγενία.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου:"Ο Αιολικός Βόλου που ιδρύθηκε το 2013 από καθηγητές Φυσικής Αγωγής καταξιωμένους στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης γενικότερα απέδειξε ότι με την εμπειρία και τη γνώση αυτών κατάφερε ο Αιολικός να έχει αποκτήσει σε μικρό χρονικό διάστημα σεβασμό, αξιοπιστία απαραίτητα υλικά για τους γονείς και τα παιδιά τους. Πως αποκτήθηκαν; Ο κάθε γονιός που φέρνει το παιδί του στον Αιολικό έχει γνώση των παρακάτω πλεονεκτημάτων:
1) Μετά την εκμάθηση της ατομικής και ομαδικής τεχνικής του μπάσκετ όπως και των αγωνιστικών υποχρεώσεων προς την ομάδα μετά τα 18 μπορεί ο αθλητής να φύγει και να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του ώστε να μην εγκλωβισθεί παρά τη θέληση του. Για τη φιλοσοφία του Αιολικού το κάθε παιδί ανήκει στην οικογένεια του και μόνο σ αυτήν.
2)Ο Αιολικός δεν σταματάει εδώ παρά προωθεί τους αθλητές του σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας π.χ. ο Κούτε Νικόλας από την Β΄Ε.Σ.Κ.Α.Θ. βρέθηκε σε ομάδα Γ΄Εθνικής
3)Οι προπονητές είναι παιδαγωγοί καθόσον όλοι είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση .Οι σκοποί του Αιολικού μέσα από το μπάσκετ είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένοι με την καλλιέργεια του πνεύματος και του σώματος με αρμονία ώστε να διαμορφωθούν καλοί χαρακτήρες, αποκτώντας αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία, πειθαρχία και όλες εκείνες τις αρετές που θα είναι τα απαραίτητα όπλα για να αντιμετωπίσουν αύριο τις δυσκολίες της ζωής .
Οι δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικροί αθλητές- αθλήτριες δια μέσου της προπόνησης σκληραγωγούν το σώμα και με τα συνεχόμενα καθημερινά μηνύματα που λαμβάνουν από τους προπονητές τους συμπληρώνεται το πάζλ καλλιέργειας και του μυαλού τους .Και μη ξεχνάμε ότι η όλη φιλοσοφία βασίζεται στην ανάπτυξη του αθλήματος , στη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και της φυσικής κατάστασης όπως και στην εμπέδωση αρχών και αξιών. Σας γνωρίζουμε επιπλέον ότι καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά συμμετείχαν σε τουρνουά Αθήνα ,Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Σκιάθο και το σπουδαιότερο η συμμετοχή τους στο επιτυχημένο καλοκαιρινό προπονητικό μεταβατικό camp διάρκειας ενός μηνός. Αγωνιστικά ξεχωρίζει η άνοδος της ομάδας μας στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Θ. ,η δεύτερη θέση της παιδικής μας ομάδας στο Ν. Μαγνησίας, η τρίτη θέση της εφηβικής και η τέταρτη των κορασίδων.
Ευχαριστούμε τους Διευθυντές του 2ο Γυμν. Ν .Ιωνίας κ.Νασίκα Αθανάσιο του 3ο Γυμν. Ν. Ιωνίας κ.Σαλαμουρίδη Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Γαλάτη Απόστολο για την πολύ καλή συνεργασία όσον αφορά την παραχώρηση των Γυμναστηρίων και τους κ.Βλιώρα Γεώργιο και κ.Καπουρνιώτη Μιχαήλ για την παραχώρηση των Δημοτικών Κλειστών Γυμναστηρίων .
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας "Ζoumbosub" σχολή καταδύσεων, το σουβλατζίδικο –ψησταριά "ΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ", το φροντιστήριο θετικών Επιστημών "Π" του κ. Κόκορη Κων/νου και Κόκορη Ευθύμη, την πιτσαρία "TELE CANTO", τη μηχανογράφηση "ΣΕΦΕΡEΙΑΔΗ", τη Φιλόλογο "Σίσσυ Ε. Τελέγκα", τις βαφές αυτοκινήτων "ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ" , το ζαχαροπλαστείο "ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, " για την έκδοση του διαφημιστικού μας φυλλαδίου, που με τη βοήθεια και στήριξη τους μας δίνουν την ελπίδα ότι μπορούμε να υπάρχουμε. Ευχαριστούμε επίσης το νομικό μας σύμβουλο κ. Ιωάννη Σαμαρά για τη δωρεά όσον αφορά την αθλητική ενδυμασία της αγωνιστικής μας ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2΄Ε.Σ.Κ.Α.Θ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας".
Στο τέλος, αφού προηγήθηκαν ομιλίες από τον κ. Κουτσό Δημήτριο, κ. Φραγκούλη Ευγενία, κ. Σαμαρά Αντώνη για το μπάσκετ και για τη σημασία των συνεργασιών, προσφέρθηκαν γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο του κ. Τσουκάλη προσφορά του Δ.Σ του Αιολικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου