Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Τελετή λήξης του καλοκαιρινού camp μεταβατικής περιόδου. (photos)

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκε το Α.Β.C  με επεισοδιακό τρόπο. Στο ημίχρονο του αγώνα ALL STAR της large κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ   διεξήχθησαν διαγωνισμοί καρφωμάτων κατά τη διάρκεια των οποίων   ο αθλητής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ύστερα από εντυπωσιακό  κάρφωμα έχασε την ισορροπία του και προσέκρουσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά διάσειση. Άμεσα  κλήθηκε  το ΕΚΑΒ όπου και διακομίσθηκε στο ΑΧΙΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.
Στο πρόγραμμα του camp πήραν μέρος  90 αθλητές  οποίοι χωρίστηκαν σε πέντε  τμήματα  ηλικίας (2008-1998), πέντε προπονητές  τρεις  καθηγητές φυσικής  αγωγής  (ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΠΟΥΡΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ δυο τελειόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Φ.Α., οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΤΕΛΕΓΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ) και η διατροφολόγος  του ΑΙΟΛΙΚΟΥ κυρία ΣΤΕΛΛΙΝΑ ΣΕΦΕΡΗ  της οποίας οι συμβουλές άρχισαν να αποδίδουν μετά από ένα  μήνα και αρκετά μαθήματα σε κάθε τμήμα του A.B.C.
Στο A.B.C. παραβρέθηκε και  ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ. Ο ικανός σκόρερ μίλησε στους αθλητές του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το μέλλον τους.
Την τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκαν τρείς αγώνες επίδειξης ALL STAR. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και τρεις κατηγορίες  JOYNIOR -SMALL-LARGE. Στα ημίχρονα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί  LAY UP, ΗOT SHOOTS και ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ, νικητές των οποίων είναι οι ΚΑΝΑΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ KAIΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ.
 Το Δ.Σ. του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ συγχαίρει τους προπονητές του  για την άρτια διεξαγωγή του A.B.C. καθώς και τους αθλητές του ΑΙΟΛΙΚΟΥ  που η ανταπόκριση  τους ήταν πέραν του αναμενόμενου με δεδομένο ότι οι προπονήσεις ήταν διπλές και έγιναν στην καρδιά του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα του A.B.C. αποτελεί μία βάση για τη σεζόν που θα ακολουθήσει και για το μέλλον του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ  ΒΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε.  Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ  GYM WAY,  ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΑΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ , ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΜΟΝ.ΙΚΕ ΚΑΙ MEDICAL για την πολύ σημαντική βοήθεια στη διεξαγωγή του A.B.C.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου