Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 -16

  Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Κ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ “παρουσία πλήθους γονέων και αθλητών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ .Ιγνάτιος, ο οποίος ευλόγησε ,έκοψε την πίτα και χαιρέτησε με τις καλύτερες ευχές για το 2016 τους αθλητές και τους παρευρισκομένους! Παρόντες από τον Αιολικό ήταν τα διοικητικά μέλη κ.Σωτηρίου Απόστολος, κ.Αγαπίδου Βικτωρία και από τη διοικούσα επιτροπή η κ.Αγαπίδου Χρυσούλα,ο κ.Ρούσσος Δημήτριος ,η κ.Λασκαράκη Eλεάνα ,ο κ.Χατζηστάμος Ελευθέριος ,ο κ.Μακρυκώστας Δημήτριος,η κ. Ρούσσου Άννα οι προπονητές κ. Σαμαράς Αντώνης, κ.Τύμπας Παναγιώτης κ. Μπαντίδης Στέφανος ,κ.Καπουρτίδου Μαρία. Παρών και ο νομικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Σαμαράς. Από τη Δημητριάδα ο πρόεδρος κ. Κουτσός Δημήτριος, η αντιπρόεδρος κ. Φραγκούλη Ευγενία ,τα μέλη κ.Παπαδάκης Μιχαήλ και κ.Βαταμίδης Δημήτριος .Από τον Ιωνικό ο Πρόεδρος κ .Σαχανίδης Χρήστος.Το φλουρί το κέρδισε ο κ. Μακρυκώστας Δημήτριος (γεύμα τεσσάρων ατόμων στη πίτσα romeo).Υπήρχαν άλλες δώδεκα πίτες για τους αθλητές ,όσα και τα τμήματα και κέρδισαν πλούσια δώρα .Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο προπονητής κ. Σαμαράς Αντώνης, ο οποίος διάβασε και την ανακοίνωση του Δ.Σ .του Αιολικού που έχει ως ακολούθως:
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2016 .Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης ,της αλληλεγγύης να καίει, για να ζεστάνει και να μαλακώσει τις καρδιές όλων με τη σκέψη μας στους μετανάστες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.
Το 2016 να μας φέρει υγεία, ευημερία ,να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα ,προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να είναι γεμάτο όμορφες στιγμές με πολλά χαμόγελα και πλημμυρισμένη η καρδιά μας από ευτυχία.
Να μην ξεχνάμε την αγάπη που κρύβουμε μέσα στη καρδιά μας και να την μοιραζόμαστε με όλους.
ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στους μαθητές αθλητές μας-αθλήτριες διότι εμείς που είμαστε ως επί το πλείστον στο συμβούλιο εκπαιδευτικοί, δίνουμε προτεραιότητα στην καλή επίδοση στο σχολείο και μετά στο μπάσκετ .Το μπάσκετ άλλωστε δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγει κάποιος από τις κακοτοπιές της ζωής αξιοποιώντας ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του παίζοντας και διασκεδάζοντας βελτιώνοντας τη φυσική του κατάσταση εμπεδώνοντας αρχές και αξίες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ 2016 στους συνεργαζόμενους Συλλόγους Α.Σ. Δημητριάς ,Ιωνικό , Γ.Σ. Βόλου . Τους ευχαριστούμε διότι μας βοηθούν να έχουν καλύτερες αγωνιστικές παραστάσεις οι αθλητές μας!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς :Κ .Γιαννίκο Σπύρο, κ. Τσουκάλη ,κ. Ζούμπο που με την οικονομική τους βοήθεια τυπώθηκαν τα φυλλάδια του συλλόγου,επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά για την έκδοση του ημερολογίου Μπαχάρικο ,Δια Τυρός,Iolkos Travel,εκτυπώσεις Your Shop,Αυτοκίνηση, Easy coffee and crepa time και ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για τα δώρα τους:κ.Κουρουπάκη-κ.Ζούμπο-Το κοσμηματοπωλείο Χρυσόλιθος-κ.Αγιώτη(βιβλιοπωλείο)-κ.Παπαγιώτη(φροντιστήρια)-πίτσα romeo-medical καλογήρου –COYGAR ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΚEΡOΣ-κ.Ντάφο - Υδροκίνηση Μποίλης-κ.Σαμαρά Ιωάννη και Α.Σ.Δημητριάς.
Οι προπονητές μοίρασαν σε όλους τους αθλητές τα φουτεράκια και μετά μίλησε η διατροφολόγος κ.Παπουτσή Ιουλία με θέματα:α)Διατροφικά λάθη. β)Οδηγίες για τη διατροφή των αθλητών.
Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες!
    


http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=57269%3Aekopsan-pita-oi-aiolikos-ionikos-kai-dimitrias-photos&Itemid=1332

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου