Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/06/2015


   Ο Πρόεδρος του Αιολικού Βόλου Ρούσσος Αντώνης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και τα ιδρυτικά μέλη που κατά πλειοψηφία είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των αθλητών  για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλο αυτό το διάστημα .
Τους υπενθυμίζουμε πως δεν θα ξεπεράσουμε τις «κόκκινες γραμμές» που έχουμε καθορίσει από την αρχή της λειτουργίας της ακαδημίας. Κανένας αθλητής δεν θα «εγκλωβιστεί στους κόλπους του Αιολικού» και μπορεί ελεύθερα να επιλέξει τη μεταγραφή του σε άλλο Σωματείο εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί.
Η αγάπη μας για τα παιδιά όπως και η αγάπη των  προπονητών Σαμαρά Αντώνη και Τύμπα Παναγιώτη προς τα παιδιά είναι δεδομένη, η άριστη τεχνογνωσία τους μας βρίσκει όλους σύμφωνους  να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε:  τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Γαλάτη Απόστολο, που όσον αφορά την παραχώρηση του 2ου και 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας έλαβε σοβαρά υπόψη των αριθμό των αθλητών του Συλλόγου και με αξιοκρατία έδωσε τις αντίστοιχες ώρες. Τους Διευθυντές των Σχολείων για την άριστη συνεργασία που υπήρχε και ευελπιστούμε να είναι ανάλογη και την επόμενη χρονιά. Τους χορηγούς Ασφάλειες Λιακοκάπης, Pizza Romeo,Αρτόπολις, Υδροκίνηση Μποίλης, Πηγή Νερού Σαράντης, Μedical Καλογήρου, Ενωμένα Φροντιστήρια, Παγωτό Τσουκάλης, Τροχείο Βίτσος, Ουζερί Αστερίας,Σχολή καταδύσεων Ζούμπος, Οπτικά Μαυρομάτη, Ιωλκός  travel,Cougarsport, Βιβλιοπωλείο Γράμματα, Easy coffee, Παιχνίδια Κουρουπάκης, Μπαχάρικο,Ελαστικά Ευαγγέλου,Συνεργείο Αυτοκίνηση,Ψησταρία το κονάκι, Δια τυρός, Εκτυπώσεις your shop που μας στήριξαν και η συνεισφορά τους κρίθηκε αναμφισβήτητα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας .
Ευχόμαστε σε όλους εσάς ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και πολλά χαμόγελα. Σας υπενθυμίζουμε πως το εσωτερικό πρωτάθλημα που γίνεται στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους Γρηγόρη Τύμπα είναι σε εξέλιξη και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου