Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 1ου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Αιολικού Βόλου στις 25 Ιουνίου,σε κοινή τελετή λήξης με την ακαδημία του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
   Στο 1ο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ για τον Αιολικό ( 26/5-25/6) συμμετείχαν 170 αθλητές χωρισμένοι σε 3 κατηγορίες. Στην κατηγορία Α πήραν μέρος οι γεννηθέντες το έτος 1997-2000 και αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, στην   κατηγορία Β οι γεννηθέντες 2001-2004 και στην κατηγορία Γ 2004-2008 που αγωνίστηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Πρώτη στην  κατηγορία Γ αναδείχθηκε η ομάδα Τιτάνες  που αγωνίστηκε την τελευταία ημέρα με την  πρώτη ομάδα από την αντίστοιχη κατηγορία του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (επικράτησε με σκορ 22-28) , τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα Αργοναύτες και την  Τρίτη η ομάδα Ηρακλής.Στην   κατηγορία Β την πρώτη θέση κατέκτησε   ο Ερμής που αγωνίστηκε την τελευταία ημέρα με την  πρώτη ομάδα από την αντίστοιχη κατηγορία του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (επικράτησε με σκορ 25-27)  , τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα  Δίας  και την  Τρίτη ο Άρης.
   Πραγματοποιήθηκαν επίσης με τη συμμετοχή αθλητών και των δύο συλλόγων  οι τελικοί των διαγωνισμών ελευθέρων βολών, hot shot και τριπόντων (νικητής αναδείχθηκε ο  Μπούρας Αλέξανδρος (1999) 13/25  που επικράτησε στον τελικό του Κουμπρετζιώτη Ιωάννη (2000)  12/25. Εντυπωσιακό ητάν το θέαμα που παρουσίασαν οι αθλητές της κατηγορίας Α στο παιχνίδι all star game που διοργανώθηκε (σκορ 38-39)κατόπιν ψηφοφορίας των αθλητών. Για τον Αιολικό αγωνίστηκαν οι Σέρρης, Μπούρας, Φερχάτι, Τσίρος, Τάσσος, Μπέμπης, Ιμανίμογλου και Κωστούλας. Για την απόκτηση του τελευταίου έχει δείξει ενδιαφέρον η Ανδρική ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
   Βραβεύτηκαν για τη συνέπεια τους οι αθλητές που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς:
Juniors: Φώτου Χρήστος
Ακαδημία: Κολιαμήτρας Απόστολος
Προμίνι: Μεγαγιάννης Σταμάτης
Superpromini: Καπουράνης Βαγγέλης
Μίνι: Θεοδώρου Ιάσων                
Παμπαίδες: Ζαρνακούπης Άγγελος
Παιδικό: Τσίρος Μάριος
Κορίτσια: Βογιατζή Ελένη
     Τις απονομές πραγματοποίησαν΄ ο πρόεδρος του Αιολικού κ. Αντώνης Ρούσσος, ο αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Σκυριανός, ο κ. Νικόλαος Παπαχρήστος (πρώην προιστάμενος Γ.Φ.Α.), ο κ. Χρήστος Σαχανίδης (πρόεδρος Ιωνικού),ο κ. Δημήτρης Μακρυκώστας  (μέλος Αιολικού), η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρά Αγκρή και ο νομικός Σύμβουλος  του Συλλόγου κ. Ιωάννης Σαμαράς που της απένειμε και τιμητική πλακέτα .
       Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία και να ευχηθεί καλό καλοκαίρι, στην Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας κ. Μαρία Δόλγυρα, στον κ. Κων/νο Σακαβάλα Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, σε όλους τους αθλητές και γονείς της ακαδημίας όπως και στους προπονητές των ομάδων κ. Σαμαρά Αντώνη και  Τύμπα Παναγιώτη.    
     Να αναφέρουμε πως τον μήνα Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις με σκοπό τη βελτίωση των αθλητών σε δεξιότητες ατομικής τεχνικής,  ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Οι αθλητές θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες και οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες παμπαίδων-μίνι και προπαίδων θα πραγματοποιούν 3 προπονήσεις την εβδομάδα ενώ στην παίδων 4, κατόπιν εξειδικευμένου προγράμματος.Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των τμημάτων θα γίνει την Τρίτη 1 Ιουλίου στις 08:00 στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.Για πληροφορίς μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους προπονητές  του προγράμματος  Σαμαρά Αντώνη (6980741664) & Τύμπα Παναγιώτη (6972564055). Η έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου ορίζεται για την 1 Σεπτεμβρίου 2014.
 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου