Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


    Φιλικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η ακαδημία μπάσκετ του Αιολικού Βόλου από τις 23-25 Απριλίου σε μια άριστα οργανωμένη αποστολή κερδίζοντας χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.
  Οι ομάδες των Μίνι, Παμπαίδων και Προπαίδων αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες του Μέγα Αλέξανδρου, του Άρη και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τον αγώνα μπάσκετ της Α1 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ. Έζησαν έτσι την εμπειρία και το κλίμα ενός αγώνα μπάσκετ της κορυφαίας διοργάνωσης της Ελλάδας και είδαν από κοντά επώνυμους μπασκετμπολίστες. Επισκέφτηκαν επίσης και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. όπου ενημερώθηκαν για την ιστορία του μπάσκετ.
   Οι προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής Σαμαράς Αντώνης, Τύμπας Παναγιώτης και Τελέγκας Στάθης (φοιτητής Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους συνοδούς της αποστολής κ.κ Παπαγιώτη Παναγιώτη, Τεντζεράκη Γεώργιο, Μπάρδα Ζήση και Γκαρά Μιχάλη που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της αποστολής ,όπως και τον ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου «ΙΩΛΚΟΣ TRAVEL» κ. Σημώτα Θανάση για την άψογη συνεργασία. Επίσης τα «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ», τον παραδοσιακό φούρνο «ΣΕΡΡΗΣ», το εξειδικευμένο συνεργείο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» και την επιχείρηση «ΚΕΜ» για τη συνεισφορά τους στην έκδοση των ημερολογίων.Με την πολύ σημαντική αυτή βοήθειά τους καλύφθηκε το κόστος για τη μετακίνηση των ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την άριστη και άψογη φιλοξενία που προσέφερε στους αθλητές και προπονητές, τους υπευθύνους των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και του Μέγα Αλέξανδρου και της Χ.Α.Ν.Θ. Ανάλογα φιλικά αναμένεται να ξαναδώσουν οι ομάδες τους επόμενους μήνες αυτή τη φορά στο Βόλο ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού τους.
  Τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και έχουν ως στόχο:
• Τη βελτίωση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών.

• Την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του « ευ αγωνίζεσθαι»
• Την αγωνιστική εμπειρία μέσω ενός τουρνουά το οποίο θα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη μελλοντική καριέρα των μικρών παιδιών.
• Τη δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγιών ανθρώπινων σχέσεων μέσου του αθλητισμού και του fair play.

 
 
 
 

 
 

                                     
 
 
                                       
                                         
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου