Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΛΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ένα κατάμεστο από αθλητές, αθλήτριες αλλά και πολλούς γονείς κλειστό γυμναστήριο "Βάκης ΠΑρασκευόπουλος" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 30/12/2013 το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που συνδιοργάνωσαν οι ομάδες ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ.

Στους 19 συνολικά αγώνες που διεξήχθησαν πήραν μέρος πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι από το 2007 έως το 1999. Όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αγωνίστηκαν με κύριο σκοπό να χαρούν το μπάσκετ, μιας και δεν υπήρχε σκορ κατά τη διάρκεια των αγώνων, ανέδειξαν δε το πλούσιο ταλέντο τους αγωνιζόμενοι μέσα σε μια πλούσια εορταστική ατμόσφαιρα με πολλή μουσική, την οποία είχαν επιμεληθεί οι προπονητές των συλλόγων.

Στη γεμάτη Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τελετή λήξης τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και χυμός.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Βάκης Παρασκευόπουλος" για τη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.


 


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου