Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2013

Tην Τετάρτη 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την ακαδημία στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Δ.Σ., οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, γονείς και μικροί αθλητές του συλλόγου.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου:
«Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, κ. Μαρία Δόλγυρα, για την άριστη συνεργασία που έχουμε, το Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, κ. Κων/νο Σακαβάλα και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Χαρά Αγκρή, για τη βοήθειά της όσον αφορά στην παραχώρηση Δημοσίων χώρων. Επιπλέον, ευχαριστούμε το Νομικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Σαμαρά που μας παρέχει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς. Ο Αιολικός Βόλου ως γνωστό ιδρύθηκε από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, καταξιωμένους στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης γενικότερα. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη του αθλήματος, η βελτίωση της ατομικής τεχνικής και της φυσικής κατάστασης, όπως και η εμπέδωση αρχών και αξιών. Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Παναγιώτης Τύμπας και Αντώνης Σαμαράς με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση έχουν τη συνταγή της επιτυχίας διότι τη στηρίζουν α) στην αγάπη για τη δουλειά τους, β) στην αγάπη τους προς τα παιδιά που το αντιλαμβάνονται αυτό και την ανταποδίδουν και γ) στο γεγονός ότι τα παιδιά μεγαλώνοντας θα μπορέσουν με το δελτίο στο χέρι να μεταγραφούν σε όποια ομάδα επιθυμούν. Είναι ένα ευεργέτημα καθόσον τα παιδιά δεν εγκλωβίζονται παρά τη θέλησή τους. Καλή επιτυχία στο σχολείο και στο μπάσκετ».

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τις παρακάτω επιχειρήσεις για τη συνεργασία και παροχή προπονητικού και αγωνιστικού υλικού: «ΑΣΤΕΡΙΑΣ» Ουζερί – Ταβέρνα, τροχείο ΒΙΤΣΟΣ Ο.Ε., ΠΑΓΩΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, MEDICAL ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΪΛΗΣ ΑΘ. - ΑΒΔΕΛΙΔΗΣ Π., ΠΗΓΗ ΝΕΡΟΥ Κ.Ν. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, καθώς και τις ακόλουθες επιχειρήσεις: ταξιδιωτικό γραφείο IOLKOS, αθλητικά είδη SPORTSHOUSE, οπτικά ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, σχολή καταδύσεων ZOUMBOSUB, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Μιχάλης & Δέσποινα Κώστογλου, εκτυπώσεις ΧΑΛΕΒΑΣ και τσάντες ΚΕΜ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου